Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Η μαγική τριάδα των επόμενων δημοτικών εκλογών

Πυρετωδώς ετοιμάζεται το επιτελείο της επόμενης δημοτικής ομάδας της Αίγινας. Ομάδα διάσωσης και σωτηρίας !. Ο Μυρμιδόνας έμαθε ποιοί είναι και τους παρουσιάζει σε παγκόσμια πρώτη...

Ο Δήμαρχος
Ο ιθύνων νούς ( master mind και opinion maker )
Το παιδί θαύμα
Τα λόγια περιττεύουν

15 σχόλια:

  1. Ρε Μυρμιδόνα έγραψες έλιωσα στο γέλιο όταν είδα την ανάρτηση.
    Υ.Γ Ποιός είσαι ρε φίλε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά λένε μια εικόνα χίλιες λέξεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ θα έβαζα άλλους τίτλους Μυρμιδόνα. Για τον Οικονόμου θα έγραφα ο Σίγουρος, για το Θεωδοράκη Δε κοιμάμαι σκέφτομαι , για το Φίτζι Χωρίς λόγια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καθήστε καλά , θα το πάμε με τους καλύτερους τίτλους. Οικονόμου ο διπρόσωπος, Κοτσίδας ο ύπουλος. Τζίτζης ο ιζνογκούντ (θέλω να γινω δήμαρχος στη θέση του δημάρχου).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. η φωτογραφία του οικονομου ειναι σαν να τραβήχτηκε μετα απο συλληψη του και λιγο πριν παει για δαχτυλοσκοπηση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "..Πρέπει να απαλλαγούμε ως χώρα από τους «α(σ)κόπως αριστερούς» που κάνουν ο,τιδήποτε για ν’ αποτύχει η Κυβερνώσα Αριστερά ώστε να μπορούν και πάλι να παίζουν τα διπλά – τριπλά σκοτεινά (και συχνά «βρώμικα») παιχνίδια τους.
    Έλεος! Δεν είναι αυτοί οι εκφραστές της Ελλάδας μετά την κρίση. Δεν θέλει ο ελληνικός λαός τέτοιους ανθρώπους να ορίζουν το μέλλον του.
    Ώρα για να ξεδοντιαστούν όλα τα φίδια που απειλούν την κοινοβουλευτική αστική δημοκρατία..."
    Καθηγητής Γιάννης Πανούσης
    Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών
    και Διοικητικής Ανασυγκρότησης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΙΚΟΛΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΣΟΥ

    ΝΕΟΛΑΙΑ ΝΙΚΟΙΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΨΑΡΙΑ ΑΠΟ ΠΑΓΚΟ ΤΗΣ ΨΑΡΟΓΟΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΧΟΛΙΑ Ο ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΟΜΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΤΑΒΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πυκνώνει τις εμφανίσεις τις η συγχωρεμένη. Μετά το διορισμό της από το Μουρτζη ως υπουργου Αγροτικής Ανάπτυξης έκανε και την εμφάνισή της στη συνεδρίαση με τον αντιπεριφερειάρχη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΓΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 7¨20 πμ αν αναφερεσαι σε αυτην που νομιζω τοτε συμφωνω οτι αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου! Μια καθαρα ατυπη και συμβουλευτικη επιτροπη "γεωργικών θεματων" που απο μονος του ο Δημαρχος εφτιαξε διοριζοντας οποιον ηθελε, χωρις να υπαρχει καμμια νομιμοτητα και θεσμικοτητα, μερικα μελη της νομιζουν οτι ειναι υπουργοι ενω στην ουσια δεν ειναι απολυτως τιποτα. Ο ρολος επαναλαμβανω ειναι συμβουλευτικος και τα οποια μελη ειναι ισοτιμα χωρις αρχηγους κλπ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 9:07 βουνό το δίκιο σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΡΕ ΦΙΛΕ 12,30 ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ??ΠΟΙΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΗ??ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΝΤΙΛΙΕΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Η ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Βαγγέλα το τι νούμερο είσαι δεν χρειάζεται να μας το "επιβεβαιώνεις" με δημιουργία blog. Το μεγαλύτερο νούμερο είσαι στην Αίγινα, απλά τώρα είσαι και στο τετράγωνο γιατί προστέθηκε κι ο Τσούβαλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή