Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Μας έπρηξαν


Σώστε την Ευρώπη, πνίξτε έναν Έλληνα. Αυτή είναι η λογική των "φίλων και εταίρων" της Ε.Ε. Να λείπει το βύσσινο

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

O πόλεμος στο διαδίκτυο


Βάλαμε φωτιά στα τόπια και ξέσπασε πόλεμος μεταξύ "φίλων και συνυποψηφίων" . Η εξέλιξη αυτή μας χαροποιεί, αποκαλύπτουμε το παρασκήνιο και τι κρύβεται πίσω από τη βιτρίνα. Καμαρώστε τους.

Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Η μαγική τριάδα των επόμενων δημοτικών εκλογών

Πυρετωδώς ετοιμάζεται το επιτελείο της επόμενης δημοτικής ομάδας της Αίγινας. Ομάδα διάσωσης και σωτηρίας !. Ο Μυρμιδόνας έμαθε ποιοί είναι και τους παρουσιάζει σε παγκόσμια πρώτη...

Ο Δήμαρχος
Ο ιθύνων νούς ( master mind και opinion maker )
Το παιδί θαύμα
Τα λόγια περιττεύουν

Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

Του αγίου Μνημονίου σήμερα...


Βοήθειά μας ο άγιος, αλλά σήμερα είναι και τα γενέθλια του υπεύθυνου για την καταστροφή του λαού και της Πατρίδας μας.

Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

Οι επαναστάτες της τυρόπιτας


ΝΟΑ και τυρόπιτες
Σήμερα το μεσημέρι στο ΝΟΑ, τα μέλη της ομάδας που είχαν κάνει την ένσταση και το σαματά, μάλλον έφαγαν πολλές τυρόπιτες και είχαν έντονες στομαχικές διαταραχές. Έτσι εξηγείται που έλλειπαν όλοι, εκτός από τον Επενδυτή. Προσοχή, οι τυρόπιτες πειράζουν.

Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

O Πρόεδρος


Ο εκρήκτικός χαρακτήρας του Προέδρου του ΔΣ, αλλά και η προχειρότητα των πεπραγμένων του, που γίνεται αφορμή να τον εκμεταλλέυονται οι "φίλοι" του από τον συνδυασμό του τον βάζουν σε μπελάδες. Χαμός έγινε από το "πήγαινε έλα" του νόθου προϋπολογισμού, που του πάσαραν δήμαρχος και αντιδήμαρχος οικονομικών, εκείνος αφελώς παρουσίασε με αποτέλέσμα οι πρόεδροι των Διαμερισμάτων να τα "πάρουν κρανίο". Η παράβαση καθήκοντος είναι προπυλών. Κουράγιο Πρόεδρε, η δικαίωση θα έρθει !

Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Ομάδες και ομαδούλες


Ομάδες και ομαδούλες έχουν δημιουργηθεί στην παράταξη Μούρτζη. Αποτέλεσμα ο δήμος να λειτουργεί κατά πως θέλουν αυτές και όχι όπως πρέπει. Χρήματα δεν υπάρχουν, τα όποια έργα έχουν παγώσει και ο καθένας το βιολί βιολάκι του. Έχουμε επανάληψη φαινομένων του παρελθόντος. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ

Προσοχή στα τρωκτικά που έφυγαν από το συνδυασμό "Αίγινα Κινηση Ευθύνης" και βρήκαν φιλόξενη στέγη στο Δημαρχείο !